Masterclass gratuïta

Coneix el Centre de Meditació

·       Els beneficis de la meditació són la millora de l’estat d’ànim i la resiliència, i la reducció dels pensaments negatius, entre d’altres.      

·       Actualment hi ha un increment de les taxes d’ansietat i depressió, així com altres efectes en la salut mental de les persones, com conseqüències derivades de l’era Covid-19.

·        L’OMS aconsella la meditació com a forma de fer front a aquests sentiments i afirma que amb la seva pràctica diària podem aconseguir benestar emocional en moments de crisi com l’actual.

·        Coneix el Centre de Meditació Kadampa Mahakaruna amb el que més de 1.000 persones s’han ajudat de les sessions online de meditació per a temps de Covid.

Objectius

 • Millora l’atenció i la concentració

 • Manté una ment feliç

 • Conrea actituds més sanes i alliberadores

 • Comprova els beneficis per pròpia experiència

La meditació no és només cosa de yoguis. No t’ho pots perdre!

Inscriu-te

  Nom i cognom

   

  Email

    Desitjo rebre informació de les activitats

   

  Si us plau contesta:

   

  Comentaris

  Més informació

  • Presencial i transmissió en línia (disponible visualització en diferit)
  • Gratuït
  • La sala. Sant Salvador de Guardiola
  • 18:00 h

  Conferenciant

  Lochani habitos

  Guen Kelsang Lochani és la mestra principal del Centre de Meditació Kadampa de Barcelona.

  És monja des de l’any 2007 i viu en el KMC Mahakaruna en St. Salvador de Guardiola.

  Des de 1998 ha estudiat i practicat el budisme sota la guia del venerable Gueshe Kelsang Gyatso i ha dedicat la seva vida a beneficiar als altres amb la difusió dels preciosos ensenyaments de Buda mitjançant el desenvolupament de centres kadampas de meditació.

  La seva amorosa bondat, pràctica visió espiritual i presentació clara i càlida dels ensenyaments budistes fan d’ella una mestra admirable i inspiradora.

  Qui som

  El Centre de Meditació Kadampa Mahakaruna és una entitat sense ànim de lucre creada per ajudar a les persones a desenvolupar la seva pau mental i trobar mètodes pràctics per resoldre els problemes quotidians. Ofereix sessions gratuïtes i cursos de meditació online en directe des dels seus centres de Barcelona ciutat i Montserrat (Sant Salvador de Guardiola) per ajudar les persones en aquests moments. Forma part d’una Fundació Internacional per a la difusió de la filosofia budista i la meditació arreu del món.

  Galeria

  Ressenyes